Reisvoorschriften

Net als in vele andere landen heeft men in Costa Rica een paspoort nodig. Deze moet bij de heenreis nog minstens een half jaar geldig zijn. Ook kent Costa Rica regels met betrekking tot een verplicht visum voor een verblijf tussen de 30 en 90 dagen. Nederlanders kunnen met een visum 90 dagen blijven. Voor andere landen kunnen andere regels gelden. Dit kunt het beste bij de Ambassade van het desbetreffende land navragen.

www.costaricaweb.de